Mfchicken Promotie

Mfchicken Belgium

We zetten onze reis, die begon op 5 september 2005, voort door het aantal vestigingen uit te breiden. Op 5 september 2021 openden we onze Mfchicken-zaak in Antwerpen, België. Onze zaak verkoopt voornamelijk kipburgers. We hebben ook saladevarianten en ontbijtvarianten. 

Mfchicken - Belgium
Mfchicken - Belgium
Ons bedrijf voldoet aan alle eisen van de sector waarin het actief is. Het heeft zijn wettelijke wetgeving voltooid, zijn infrastructuur voltooid en is begonnen met werken met een geweldig team. De belangstelling voor ons bedrijf, dat in ongeveer 3 jaar klanttevredenheid heeft weten te bereiken, neemt met de dag toe. Als Mfchicken willen we een belangrijk merk worden dat een meerwaarde biedt aan de Belgische staat in de sector die we bedienen door onze werkterreinen uit te breiden. Als Mfchicken zijn we van plan om in de nabije toekomst niet alleen vestigingen te openen in België, maar ook in Frankrijk, Duitsland, Nederland en andere Europese landen.

Onze producten

Emmers

Wij verkopen voornamelijk kipproducten. We hebben allerlei soorten kip in onze menu's. Wij bieden onze klanten een rijk kipmenu aan. We geven om klanttevredenheid en we blijven aan dit probleem werken. Wij nodigen u uit om deze geweldige lekkernijen te proeven. Enkele van onze producten staan hieronder vermeld.

Wij bieden onze klanten Wings, Tenders, Hot Wings, Nuggets en Wings Menu, Tenders Menu, Nuggets Menu.

Hamburgers

Kies een handgemaakte, op bestelling gemaakte burger uit ons menu. We pureren al onze hamburgers om de smaak vast te houden en serveren ze vervolgens op een heerlijk, geroosterd briochebroodje. Geserveerd met frietjes. We presenteren u een aantal van onze producten in een lijst hieronder.

We hebben veel producten zoals Beefburger, Deluxefish Burger, Fried Chicken Burger, Junior Beefburger, Beefburger Menu, Deluxefish Burger Menu, Fried Chicken Burger Menu, Junior Beefburger Menu.

Omslagen

Onze chickenwraps staan met hun unieke smaken ten dienste van onze klanten. Cola en andere lekkernijen zijn verkrijgbaar. Ook kunt u onze vestiging bezoeken en deze unieke smaken proeven.

Gebakken Kip Wrap, Vis Wrap, Beef Wrap, Weggie Wrap, Fried Chicken Wrap Menu, Fish Wrap Menu, Beef Wrap Menu, Weggie Wrap Menu

Salades

We hebben een verscheidenheid aan salades die specifiek zijn voor de Mfcicken-keuken. U kunt het type salade kiezen uit onze menu's. Hieronder vindt u onze saladesoorten.

Tonijn, Gefrituurde Kipsalade, Feta Cheeshe Salade

Nagerechten

Lieve minnaars, wees niet meer verdrietig. Wij hebben desserts passend bij uw smaak door uitstekende alternatieven te ontwikkelen.

Tiramisu, Sundae-ijs

Dranken

Hete drankjes

Wilt u na het eten geen warme koffie of chocolademelk? Wie wil dat nou niet, horen we u zeggen. Kom dan niet te laat langs in onze Mfchicken vestiging.

We hebben een ruime keuze aan warme dranken zoals Cappuccino, Thee, Latte, Espresso, Dublle Espresso.

Koude dranken

Vergeet niet koude dranken mee te nemen bij uw bestellingen.

Coca-Cola, Sprite, Fanta enz. Vergeet niet onze vele alternatieve dranken mee te nemen, zoals:

hapjes

Onze snacks lijst staat ook hieronder.

Chilli Chees Nuggets, Uienringen, Mozzarella Sticks, Portie Friet

sauzen

We hebben alle soorten sauzen beschikbaar.

We hebben veel alternatieven zoals Mayones, Ketchup, Spicy Mayo, Andalouse.

Ons doel is

Eerst en vooral willen we als Mfchicken ons werkterrein uitbreiden en een groot merk worden dat een meerwaarde biedt aan de Belgische staat in de sector waarin we actief zijn. Wanneer we ons beoogde groeivolume bereiken, willen we onze activiteiten in België uitbreiden en in veel Europese landen, vooral Duitsland, gaan bedienen.

Antwerpwn - Mfchicken
Antwerpwn - Mfchicken
We willen een merk creëren dat bijdraagt tot de werkgelegenheid en een positieve impact heeft op de productieactiviteiten binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt. Mfchicken beschikt over voldoende uitrusting en biedt zijn klanten met zijn team van experts een service van de hoogste kwaliteit.

Onze Missie

We streven naar een dienstverlening die voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen. We nemen maatregelen om onze menu’s te verrijken door de verscheidenheid aan kipburgers te vergroten. Wij bieden professionele service door onze teamgenoten die handelen in overeenstemming met het doel van ons bedrijf. Wij ontwikkelen ons met vele toepassingen om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.

Onze Vissie

In de niet al te verre toekomst het merk Mfchicken naar vele landen in Europa brengen, De hoogste kwaliteitsservice bieden in overeenstemming met het doel van vestiging, Het aantal menu’s uitbreiden waaruit iedereen in België met een gerust hart kan kiezen, Werken om de reden van keuze te zijn voor mensen met verschillende culturen. Als Mfchicken zullen we, naast het werk dat we in het verleden gedaan hebben in overeenstemming met onze missie, met dezelfde overtuiging en vastberadenheid blijven werken om onze visie te realiseren om in de toekomst een veel groter merk te worden.

Met Mfchicken staan je bestellingen direct voor de deur!

Als u de beste service van de hoogste kwaliteit wilt krijgen, plaatst u uw bestelling bij Mfchicken. Mis de kans niet om uw bestellingen zo snel mogelijk te ontvangen, want u profiteert van het betalingsgemak.

Buckets - Wraps - Burgers - Mfchicken
Buckets - Wraps - Burgers - Mfchicken
Met Mfchicken, dat slechts een telefoontje verwijderd is, wordt het menu dat u bestelt, warm voor de deur bezorgd! Je kunt de koude drankjes bestellen die je wilt en een aangenaam feestmaal hebben waar je geen genoeg van kunt krijgen. Neem nu contact op met Mfchicken, mis deze kans niet.

Personeelszaken

Die van zijn werk houdt; Als je onze eerlijke, hardwerkende teamgenoot wilt zijn die ons zal versterken, kun je het sollicitatieformulier invullen. Laten we contactmetuopnemen!

Contact Mfchıcken™

Koningin Astridplein 36 2018 Antwerpen Belgium

Phone:  +32 488 38 29 58

Email:  info@mfchicken.be

1 Yorumlar

  1. Als Mfchicken zijn we van plan om in de nabije toekomst niet alleen vestigingen te openen in België, maar ook in Frankrijk, Duitsland, Nederland en andere Europese landen.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski